Esküvőszervezés menete

Kapcsolatfelvétel

Az esküvőszervezés legelső lépése, hogy a jegyes pár megkeres engem elérhetőségeim valamelyikén.

Személyes találkozó

Az első találkozás létfontosságú ahhoz, hogy megismerhessem az elképzeléseiteket, segíthessek az ötletek megálmodásában, illetve, hogy lássátok szeretnétek-e igénybe venni a szolgáltatásaimat. Fontos kiemelni, hogy ez a találkozás senki számára nem jelent semmilyen elköteleződést.

A találkozót követő napokban elkészül számotokra az igényeitekhez igazított, egyedi árajánlat. Ezt követően eldönthetitek szerződtök-e velem.

Szolgáltatók kiválasztása

A szerződéskötést követi a szolgáltatók kiválasztása. Lehetőségetek nyílik személyes találkozóra (pl. helyszínbejárás), hogy számotokra a tökéletes partnereket választhassátok.

Szervezés

Ez a folyamat magába foglalja a hónapokon át tartó készülődést, kapcsolattartást köztetek és a szolgáltatók között, a költségvetés folyamatos ellenőrzését. Az esküvő közeledtével egyre több információval szükséges ellátni a szolgáltatókat, illetve több esetleges fizetési határidő is esedékessé válik. Az esküvő közelsége miatti izgalmak közepette ezen feladatok terheinek átvétele is az esküvőszervező kötelessége.

A Nagy Nap

A Ti feladatotok ezen a napon csupán annyi, hogy megéljetek minden pillanatot, a készülődéstől a szertartáson át, a hajnalig tartó ünneplésig mindennemű idegeskedés nélkül. Hiszen én és a csapatom azon leszünk, hogy minden a tervek szerint történjen, bármilyen felmerülő problémát észrevétlenül megoldjunk.